HR essentials
Integrations
Met Owlfy krijg je meer gedaan, in minder tijd
Optimaliseer het onboarden van nieuwe medewerkers
Maak je HR flexibel en medewerkers zelfredzaam
Hoe een idee een vernieuwd HR-platform werd
Meet the Owlfy family
Brochure aanvragen

Vraag gratis de Owlfy brochure aan

Owlfy ontwikkelt HR-software waarin werkgever én medewerker op een compleet vernieuwde manier met elkaar samenwerken. Lees er meer over in onze digitale brochure!
Alles-in-één platform
Neem afscheid van Excel en losse HR-systemen

Dynamisch verlofsysteem

Nooit meer vragen over verlofsaldi, Owlfy geeft jou en je medewerkers overzicht.
Payroll koppeling
Koppel Owlfy met je huidige Payroll pakket
Owlfy brochure

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op de meest gestelde vragen

Schroom niet te vragen als het antwoord wat je zoekt er niet tussen staat. We staan altijd voor je klaar!

Owlfy is een ontzettend flexibel inzetbaar platform dat is toe te passen in vrijwel elk type organisatie. Alles van het MKB tot en met grote multinationals; Owlfy biedt elk type organisatie en branche de handvatten om HR naar het volgende niveau te tillen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Owlfy binnen jouw organisatie? Boek een gratis demo met één van onze experts!
Je kan Owlfy 14 dagen lang volledig gratis zelf proberen! Je krijgt in deze periode volledig toegang tot onze tools en je mag alles zonder beperkingen uitproberen. Handig: je kan naast eigen gegevens ook een demo bedrijf laten invullen, zodat je ook een volledig gevulde HR-calendar kan ervaren. Direct aan de slag met de gratis trial? Maak een account aan
Ja, dat kan! We bieden voor de launch van ons platform de Owlfy Early Bird optie aan voor organisaties die al eerder aan de slag willen met onze HR-features. Vul het Early Bird formulier in en één van onze experts zal contact met je opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken!
Owlfy is standaard te koppelen aan grote Payroll systemen, zoals Nmbrs en Loket. Nieuwe koppelingen worden doorlopend toegevoegd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor koppelingen met systemen binnen jouw organisatie? Stuur ons dan een bericht of Boek een gratis demo