HR essentials
Integrations
Met Owlfy krijg je meer gedaan, in minder tijd
Optimaliseer het onboarden van nieuwe medewerkers
Maak je HR flexibel en medewerkers zelfredzaam
Hoe een idee een vernieuwd HR-platform werd
Meet the Owlfy family
Declaraties

Maak declareren efficiënt en eenvoudig

Van losse formulieren en rondslingerende bonnetjes naar snel en eenvoudig declaraties indienen in één digitaal platform? Met Owlfy is deze omslag mogelijk. En goed om te weten: ons e-HRM platform is altijd en overal toegankelijk voor álle medewerkers van je organisatie.

Uniek overzicht

Alle medewerkersgegevens in één centraal overzicht, handig toch?

Alles-in-één e-HRM platform

Geen Excel, oude tools of administratieve rompslomp meer, maar alle HR-processen in Owlfy.

Probeer 14 dagen gratis

Wil je Owlfy zelf ervaren? Check dan onze gratis demo. Probeer gratis!

Altijd en overal

Declareer gemakkelijk, snel en online

Een (tank)bonnetje, treinkaartje of factuur: met Owlfy kunnen medewerkers vanaf elke locatie direct declareren. Het enige wat ze hiervoor nodig hebben, is een smartphone.

Mobile

Owlfy is zó ontworpen dat het perfect werkt op smartphones. Medewerkers kunnen bonnetjes dan ook direct vanaf hun telefoon declareren – waar ze op dat moment ook zijn.

Meerdere bonnetjes

Eén of meerdere bonnetjes onder één declaratie: voor Owlfy maakt het niet uit. Declaraties zijn hierdoor altijd volledig.

Workflows

Keur declaraties goed via geautomatiseerde workflows

Wanneer een medewerker een declaratie heeft ingediend die voor betaling eerst goedgekeurd moet worden, ontvangt de juiste manager of leidinggevende automatisch een notificatie. Zo worden declaraties altijd op tijd afgehandeld.

Notificaties

Declaratie ingediend? Dan krijgt de juiste persoon via een geautomatiseerde workflow een seintje dat er een declaratie beoordeeld moet worden.

Reminders

Met Owlfy worden declaraties altijd correct en op tijd verwerkt, óók op afstand. Ons systeem verstuurt automatisch reminders als iemand niet op tijd actie onderneemt.

e-HRM platform

Upgrade je HR-processen

Is het tijd om je HR-processen naar een hoger niveau te tillen? Owlfy is hét HR-platform voor moderne organisaties zoals die van jou.

Alles-in-één e-HRM platform

In Owlfy komen álle HR-processen samen in één centrale tool. Je werkt dus efficiënt en veilig – precies zoals je wilt.

Slimme workflows

Met Owlfy automatiseer je alle HR-processen. Zo bespaar je kosten en houd je meer tijd over voor het écht interessante werk.