HR essentials
Integrations
Met Owlfy krijg je meer gedaan, in minder tijd
Optimaliseer het onboarden van nieuwe medewerkers
Maak je HR flexibel en medewerkers zelfredzaam
Hoe een idee een vernieuwd HR-platform werd
Meet the Owlfy family
Easy onboarding

Nieuwe medewerkers onboarden

Een eerste indruk maak je maar één keer. Met de easy onboarding in Owlfy creëer je de perfecte eerste indruk – iedere nieuwe medewerker weer.

Uniek overzicht

Alle medewerkersgegevens in één centraal overzicht, handig toch?

Alles-in-één e-HRM platform

Geen Excel, oude tools of administratieve rompslomp meer, maar alle HR-processen in Owlfy.

Probeer 14 dagen gratis

Wil je Owlfy zelf ervaren? Check dan onze gratis demo. Probeer gratis!

Onboarding medewerkers

Standaardiseer het onboardingproces

Voor nieuwe medewerkers kan starten met een nieuwe baan best spannend zijn. Daarom is een perfecte eerste indruk – lees: een optimale onboarding – ook zo belangrijk. Door de onboarding in één centrale omgeving te standaardiseren, voelen mensen zich welkom en weten ze bovendien meteen wat hen te wachten staat. Met Owlfy creëer je een kwaliteit onboardingproces en een optimale ervaring die gelijk is voor elke nieuwe medewerker. In onze tool vraag je automatisch alle benodigde documenten uit, denk aan een kopie van het legitimatiebewijs, het bankrekeningnummer voor de salarisbetaling of een VOG. Ook managers en leidinggevenden worden met Owlfy betrokken: gedurende het inwerkproces ontvangen zij regelmatig én automatisch notificaties en statusupdates.

Zelfstandig HR-zaken regelen

Maak nieuwe medewerkers zelfredzaam

In Owlfy kunnen nieuwe medewerkers zélf de benodigde documenten uploaden, en dat in één centrale tool. Ze hebben namelijk op hun computer of smartphone altijd en overal toegang tot Owlfy. En is iemand te laat met het uploaden van een gevraagd document of het geven van bepaalde input, dan verstuurt de tool automatisch een notificatie. Jij hoeft hier slechts één keer een geautomatiseerde workflow voor in te richten, daarna heb je er geen omkijken meer naar. Natuurlijk kun jij ook altijd inloggen, bijvoorbeeld om rollen en rechten toe te wijzen aan (nieuwe) medewerkers. Zo behoud je de controle en kun je mensen garanderen dat hun gevoelige documenten bij jou veilig zijn.

Ontwikkeling werknemers

Houd ontwikkeling bij, vanaf de eerste werkdag

Het is belangrijk dat de talenten van medewerkers benut én continu ontwikkeld worden. Met Owlfy staat daarom direct vanaf de onboarding performance management centraal. In onze tool kun je bijvoorbeeld de uitkomsten van functioneringsgesprekken bijhouden, zodat je grip houdt op de groei van alle medewerkers in je organisatie. Daarnaast vind je in de tool verschillende features om dit functioneringsproces verder te optimaliseren, denk aan geautomatiseerde verslaglegging, dossiervorming en standaard gesprekstemplates waarmee iedere medewerker een soortgelijke ervaring krijgt. En natuurlijk kun je ook beoordelingscycli instellen op basis van afspraken en doelstellingen die je tijdens de onboarding vastlegt. Zo stimuleer je nieuwe medewerkers om zich steeds verder te ontwikkelen – direct vanaf hun eerste werkdag.