HR essentials
Integrations
Met Owlfy krijg je meer gedaan, in minder tijd
Optimaliseer het onboarden van nieuwe medewerkers
Maak je HR flexibel en medewerkers zelfredzaam
Hoe een idee een vernieuwd HR-platform werd
Meet the Owlfy family
Remote work

Flexibel werken op afstand

Met Owlfy creëer je een flexibele en schaalbare HR-afdeling én organisatie die past bij de nieuwe werkstandaard: werken op afstand.

Uniek overzicht

Alle medewerkersgegevens in één centraal overzicht, handig toch?

Alles-in-één e-HRM platform

Geen Excel, oude tools of administratieve rompslomp meer, maar alle HR-processen in Owlfy.

Probeer 14 dagen gratis

Wil je Owlfy zelf ervaren? Check dan onze gratis demo. Probeer gratis!

Op afstand HR-zaken regelen

Maak medewerkers zelfredzaam - op elke locatie

Gewerkte uren registreren, verlof aanvragen, declaraties indienen, assets beheren en méér. Dankzij de Employee Self Service (ESS) in Owfly regelen medewerkers dit soort HR-zaken zélf, waar ze op dat moment ook werken. Ons digitale platform is namelijk vanaf elke locatie toegankelijk op een computer of smartphone.

Ook managers maken gebruik van Owlfy. Zij beheren online onder meer de uren, controleren de input en keuren aanvragen goed. Staat er nieuw informatie voor hen klaar? Dan ontvangen ze automatisch een reminder of statusupdate. En natuurlijk ben jij zelf ook in Owlfy actief. Per gebruiker bepaal jij bijvoorbeeld de rollen en rechten. Zo bespaar je tijd en bewaak je tegelijkertijd de veiligheid.

Urenregistratie op afstand

Houd grip op alle gewerkte uren

Als medewerkers flexibel op afstand werken, wil jij natuurlijk grip houden op de gemaakte en geregistreerde uren. Owlfy is hét alles-in-één-platform dat dit voor jou mogelijk maakt. In onze kalendertool behoud je centraal het overzicht.

Je ziet hier onder meer de planning, de urenregistratie, de aanwezigheidsregistratie, over- en onderuren (plus- en min-uren), verlofuren, vakanties en andere vormen van afwezigheid.

Je houdt dus altijd grip op de planning én bezetting, of je nu op kantoor bent of vanuit huis werkt. Daarnaast kunnen de managers en leidinggevenden in je organisatie waar zij ook werken uren controleren en aanvragen beoordelen. Zónder dat ze daar jouw hulp bij nodig hebben, uiteraard.

Kostendeclaratie

Declareer onkosten op afstand

Een (tank)bonnetje, treinkaartje of factuur: met Owlfy sturen medewerkers gemakkelijk, snel én op afstand hun declaraties in. Het enige wat ze hiervoor nodig hebben, is een smartphone waarmee ze een foto kunnen maken. Die foto uploaden ze vervolgens met een enkele klik in ons e-HRM platform. En ze kunnen zelfs meerdere bonnetjes en documenten onder één declaratie hangen.

Declaratie ingediend? Dan krijgt de juiste persoon binnen de organisatie via een geautomatiseerde workflow een seintje dat er een declaratie klaar staat om af te handelen. Zo worden declaraties altijd correct en op tijd verwerkt, óók op afstand.