HR essentials
Integrations
Met Owlfy krijg je meer gedaan, in minder tijd
Optimaliseer het onboarden van nieuwe medewerkers
Maak je HR flexibel en medewerkers zelfredzaam
Hoe een idee een vernieuwd HR-platform werd
Meet the Owlfy family
Oplossingen

Tijd- en kostenbesparing

Jij bent liever bezig met strategie dan met administratieve rompslomp. Met het e-HRM platform van Owlfy kán dat ook.

Uniek overzicht

Alle medewerkersgegevens in één centraal overzicht, handig toch?

Alles-in-één e-HRM platform

Geen Excel, oude tools of administratieve rompslomp meer, maar alle HR-processen in Owlfy.

Probeer 14 dagen gratis

Wil je Owlfy zelf ervaren? Check dan onze gratis demo. Probeer gratis!

Employee Self Service (ESS)

Bespaar tijd met onze Employee Self Service

Medewerkers zélf simpele HR-zaken laten regelen, zodat jij tijd overhoudt om andere dingen te doen? De Employee Self Service (ESS) in Owlfy maakt het mogelijk. In onze tool worden processen zoals de uren- en verlofregistratie, onboarding, asset management en declaraties geautomatiseerd. Daardoor zijn medewerkers zelfredzamer.
Die zelfredzaamheid wordt vergroot door de automatische reminders die de software verstuurt als er nieuwe informatie is ingevoerd of als er iets veranderd is.
Jij houdt het totaaloverzicht: je beheert de uren, controleert de input, keurt aanvragen goed en méér. Ook bepaal jij op basis van functies en afdelingen de rollen en rechten.
Zo bespaar je tijd en bewaak je tegelijkertijd de veiligheid.

HR-automation

Automatiseer processen en optimaliseer je HR-afdeling

Owlfy helpt je op verschillende manieren om tijd te besparen – niet alleen met de ESS. In onze tool kun je namelijk automatische flows inrichten en reminders en notificaties instellen. Zo automatiseer én optimaliseer je belangrijke HR-processen zoals de onboarding, de urenregistratie en het afhandelen van declaraties. Medewerkers ontvangen automatisch reminders van belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld als er een update is over hun verlofaanvraag of als hun contract bijna afloopt.
Managers ontvangen op hun beurt automatisch notificaties van aanpassingen in geschreven uren en aanvragen van hun teamleden. En dit alles gebeurt volledig digitaal, in een tool die je 24/7 en waar je ook bent op je computer of smartphone kunt openen.

Centraal e-HRM platform

Regel HR-zaken in één centraal, eenvoudig te gebruiken platform

Met onze online tool regel je alle HR-processen in één centrale omgeving. Je bent dus nooit meer kostbare tijd kwijt aan het zoeken of verzamelen van documenten, declaraties en formulieren – wel zo efficiënt. In plaats daarvan heb je alle informatie die je nodig hebt direct bij de hand. Compleet en correct, áltijd. En geloof ons, je hebt Owlfy snel onder de knie. De gebruiksvriendelijke tool is namelijk zó ontworpen dat alle gebruikers er gemakkelijk mee kunnen werken. Een laatste voordeel: als je alle HR-zaken binnen ons centrale platform regelt, verzamel je ook alle data in één centrale omgeving. Zo krijg je inzicht in uren, kosten, planningen, contractbeheer en meer in één overzichtelijke tool.